باقلاقاتق دوجینو
باقالا قاتق ( خورشت باقلا) یکی از اصیل ترین غذاهای گیلان است که امروزه مورد علاقه بسیاری در مناطق مختلف ایران است. به دلیل اصالت و محبوبیت این غذای سنتی، تیم دوجینو تصمیم گرفت تا بسته های باقلاقاتق دوجینو را تهیه کند. این بسته ها هر آنچه که شما برای تهیه باقلا قاتق نیاز دارید را در اختیار شما قرار می دهد. محتوای هر بسته طوری طراحی شده که برای تهیه دو وعده غذایی چهار نفره کافی است. بسته باقلاقاتق دوجینو، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ به تعداد دلخواه را از قفسه بردارید و در کمتر از ۴۰ دقیقه از عطر و طعم عالی باقلاقاتق لذت ببرید.
مواد لازم:
- پاچ باقلا ۱ پیمانه سرپر
- شوید ۳ قاشق غذاخوری
- سیرپرک نصف قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
برای تهیه باقلا قاتق، پاچ باقلا را در مقداری آب بخیسانید. پس از ۳۰ دقیقه باقلا را آبگیری کنید. سیر پرک شده را با کمی روغن یا کره محلی و زرد چوبه روی حرارت ملایم تفت دهید. باقلا را به آن ضافه کنید و برای ۳ دقیقه تفت دهید. ۳ قاشق غذا خوری شوید خشک شده اضافه کنید و به تفت دادن برای ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. یک و نیم لیوان آب جوش را اضافه کنید و درب قابلمه را برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا باقلا پخته شود. نمک و فلفل را اندازه کنید و به تعداد دلخواه تخم مرغ اضافه کنید. درب ظرف را مجدد بگذارید تا تخم مرغ ها ببندد و بعد از ۵ دقیقه باقلاقاتق آماده است.