شویدـمرغانه

شویدـمرغانه

در زبان گیلکی به تخم‌مرغ مرغانه می‌گویند و شوید-مرغانه محبوب گیلک‌ها است که به سادگی از ترکیب تخم مرغ، شوید و کمی نمک و فلفل به دست می‌آید. گیلک‌ها این ترکیب سبک و ساده را برای صبحانه با نان و به عنوان ناهار و عصرانه با برنج میل می‌کنند. در طب سنتی استفاده از شوید می‌تواند در پایین آوردن کلسترول موثر باشد. به همین خاطر ترکیب تخم مرغ و شوید نه تنها لذت بخش است، بلکه می‌تواند اثرات نه چندان خوب استفاده از کلسترول که در زرده‌ی تخم مرغ موجود است را تا حدودی کمتر کند.

ترکیب تخم مرغ با انواع صیفی‌جات و سبزیجات جز جدا نشدنی سفره‌های ایرانیست که با توجه به اقلیم‌های متفاوت نواحی مختلف ایران طراحی شده‌اند. در گیلان نیز با توجه به در دسترس بودن تخم مرغ، انواع ترکیباتی که با تخم مرغ تهیه می‌شوند از طرفداران زیادی برخوردار هستند. تیم دوجینو شوید‌های محلی را برای شما تهیه کرده است که می‌توانید از آن‌ها برای تهیه شوید-مرغانه استفاده کنید و لذت این ترکیب بی‌نظیر را ببرید.

منبع :دوجینو
ارسال نظر